Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

16 Mei 2010

Aku dan wayang baru





First time tengok wayang dengan Epul, Adil, Mail, Kierin dan Ameel. Nasib baik bapak aku tak ikut sekali...

3 ulasan:

  1. baper bintang doc? hmmm,

    haku pun dah tengok d same day doc tengok, tapi tengahmalam kat TGV tuh, haku bagi 3.5 bintang, volleee kanns?

    BalasPadam
  2. Saya beri 4 bintang. Lebih baik banding Ironman . Tapi anak2 tak suka sebab banyak cakap dan kurang bergaduh.

    Lain kali kita boleh tonton sama2 gitu. Tunggu Toy Story 3 pulak.

    BalasPadam