Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

21 Julai 2010

Aku dan sarapan pagi


Ini entri bila bosan. Wife aku selalu bising kenapa aku suka melepak dan makan2 kat kedai mamak di hujung klinik aku. Sebabnya ialah:
  1. Pekerja2 kat situ dah kenal sangat dengan aku.
  2. Aku kenal sangat dengan tauke dan pekerja2nya.
  3. Layanan pantas.
  4. Suasana bersih.
  5. Kadang2 dapat sembang dengan kawan2 lama.
  6. Kadang2 dapat makan/minum free bila ada kawan belanja.
  7. Makanannya boleh tahan sedapnya.
  8. Biasanya aku senang dapat extra. Sebab tu susah nak kurus.
  9. Takda pekerja wanita kat situ. Jadi, tak kena gossip.
  10. Ada wifi free 24 jam. Boleh masuk twitter dan facebook bila2 masa.

Teh tarik kurang manis dan kurang harga.

Nasi lemak dengan telur mata, timun dan sambal lebih.

1 ulasan: