Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

08 Ogos 2010

Aku dan Pizza Hut Delivery




Dah lama aku tak order pizza dari rumah. Walaupun ini pertama kali aku order secara online, dah beberapa kali aku order guna telefon. Mungkin ini kali terakhir kerana kelewatan masa yang melampau. Aku submit order pukul 8.43 malam, dan pukul 9.30 malam aku terima call memohon maaf. Pukul 10 malam, baru pizza aku sampai.

Lambat aku tak kisah sangat tapi yang aku kisahkan ialah pizzanya dah sejuk dan keras. Begitu juga dengan roti dan supnya. Aku tak tahu berapa lama mereka simpan sebelum hantar kat aku. Lepas panaskan dalam microwave pun masih liat jugak.

Hilang selera aku dah...

1 ulasan:

  1. jangan marah doc, mungkin hujan lebat kat kulai tewww.. uhuhu

    BalasPadam