Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

29 Disember 2010

Aku dan Cerita Diari Lama



Ini entri aku tulis pada 9 Disember 1995 bila pasukan bola sepak Malaysia kalah teruk di Sukan SEA Chiang Mai, Thailand. Semoga aku tak perlu menulis kembali hal2 negatif pasal pasukan Malaysia di masa akan datang.



Semoga Malaysia menang lagi malam ini. Malaysia Boleh!


4 ulasan:

  1. hahaha...best lah..

    ada masa, tepek lah insiden2 bersejarah yang ada dalam old diary tu..

    BalasPadam
  2. Salam..

    lawa tulisan doktor.. :)

    BalasPadam
  3. Azizi AR,

    Tulisan saya ada banyak jenis.
    Ikut mood.
    Kalau mood baik, saya tulis condong ke kanan.
    Kalau mood serabut, saya tulis sebijik2 macam budak sekolah...
    Kalau tengah marah, saya tulis condong ke kiri.

    La ni, semuanya condong ke kanan...

    BalasPadam
  4. Daddy,
    Nanti saya tengok dan baca dulu.
    Sesuai ke tidak untuk bacaan umum.

    BalasPadam