Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

10 Januari 2011

Aku dan peminat Cicak Tokek


Entri aku dan mencecah 1000.
Tapi dalam banyak2 entri, entri pasal Cicak Tokeklah yang paling laris.
Aku tak tahu kenapa.
7 ribu lebih tu.
Jauh berbeza dengan entri yang lain2.
La ni dah jadi macam pasar jualbeli Tokek pulak.
Ramai yang letak no telefon dan email kat sana.
Aku tak terlibat langsung dalam hal ini.
Sekali lagi dimaklumkan, aku tak terlibat langsung.
Walaupun bisnes juta2. International buyer lagi.
Walaupun ada yang kutuk2 aku sebab tak percaya pasal Tokek ni, lantaklah.
Aku tak untung apa2.

4 ulasan:

  1. ramai betul yg minat dgn cicak tokek ni rupanya. mesti sebab SEO tu pasal mencecah 7 ribu lebih view kan? tahniah!

    BalasPadam
  2. hahaha..saya pun tak percaya dgn cicak nih

    BalasPadam
  3. saya pun ada baca entri cicak tu dlm blog dr.zoul..pergh, penuh komen..hahah

    BalasPadam
  4. Saya ingat nak padam aje entri tu...
    Tapi kesian lak kat orang2 yg nak berniaga tokek.

    Saya memang tak percaya hal2 tokek ni...

    BalasPadam