Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

30 Januari 2011

Aku ke Pizza Hut





Hujung minggu.
Di Johor, hujan dah lebih 24 jam.
Semua program tergendala.
Nak masak pun malas.
Tapi perut lapar.
Teringin nak makan pizza.
Dah lama tak ke Pizza Hut.
Jadi, hujan lebat pun ku redah jugak.

8 ulasan:

  1. As-salam dan salam perkenalan..

    Sedang mencari spec bagi Estima dan Odyssey, tiba-tiba terjumpa blog ini.. maaf keluar dari tajuk n3, cuma ingin minta pendapat antara Odyssey dan Estima.. dari segi penggunaan minyak, kos servis dsb...

    Thanks..

    BalasPadam
  2. ura ura doc nak tukar estima ke odyssey?heheheh

    BalasPadam
  3. rasa lapor pulak hujan2 nie..

    BalasPadam
  4. rumah tak banjir ker doc?
    semalam saya ke segamat.. jalan dah start tenggelam

    BalasPadam
  5. hanafiah,

    Salam perkenalan.
    Saya dah 5 tahun pakai Estima.
    Memang pernah terlintas nak tukar Odyssey.
    Tapi tak jadi.
    Externally, Estima lebih cantik.
    Internally, Estima lebih spacious dan comfortable.
    Yg lain2 saya tak dpt nak compare.
    Kalau anak2 dah besar2, Estima is better.
    More space and comfort to them.
    Especially bila ada DVD kat belakang...
    Tak terasa boringnya bila jalan jauh2.

    BalasPadam
  6. h4ni3,
    kampung belum lagi banjir.
    tapi semua sungai dah penuh.
    kalau hujan 2-3 hari lagi,
    peristiwa 2006 pasti berulang kembali.

    BalasPadam
  7. RazzaQ,
    ura2 aje.
    tak jadi bila anak2 dah veto.
    tak boleh nak baring2 kata mereka.

    Estima ACR50 hujung tahun...

    BalasPadam
  8. fizzy asam boi dia sedapppppppp!!!
    ( dan batuk kong kong kong malam2 nanti... :) )

    BalasPadam