Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

15 Mac 2011

Aku dan Superglue



Aku ada seorang kawan.
Seorang pesara askar.
Aku kenal dia sejak aku kerja kat gomen dulu.
Dia ada company jual medical equipments.
Dulu masa aku kerja dengan gomen,
aku selalu beli Simen Fiberglass kat company dia.
Buat bisnes kecil-kecilan masa kat Emergency Department.
Kalau ada budak2 patah tangan atau kaki,
aku suggest pakai Fiberglass banding simen POP hospital.
Walaupun percuma tapi ianya berat, gatal dan tak durable.
Ianya satu bisnes yang bagus dan untungnya boleh tahan.
Tapi panas telinga jugak bila kena perli dengan pengarah dan senior staf.
Tapi aku tak peduli.
Yang penting pesakit ada pilihan.
Bila aku berhenti kerja gomen,
dia masih selalu datang jumpa aku.
Sebagai kawan minum2 dan kadang2 jual barang jugak.
Ini barang terbaru dia.
Superglue aku panggilnya.
Senang untuk gam luka budak2 yang takut jarum.
Dah banyak jenis glue aku guna tapi yang ni yang terbaik.
Cepat, ringkas, sangat melekat dan harganya berpatutan.
Aku juga guna gam ni untuk lekatkan benda2 lain.
Kasut merekah, aku guna gam ini.
BP set koyak, aku guna gam ini.
Mainan kesayangan aku patah aku guna gam ini.
Memang banyak kegunaannya.
Nak tahu lebih lanjut tentang produk ini,
klik sini.

4 ulasan:

  1. erk! seram la pulak baca pasal gam ni. huhu~

    BalasPadam
  2. cait!!!
    guna untuk kasut gak!!??
    heh heh hehhh!!!

    saya ada guna glue jugak..
    tiub kecik2..
    kalau kena tangan.. nangis nak tanggalkan!!

    BalasPadam