Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

06 Mac 2011

Aku ke Pulau Sentosa










Pulau Sentosa.
Resort World.
Universal Studio.
Semuanya di tempat yang sama.
Aku hanya tengok2 kat luar sahaja.
Tak cukup masa untuk masuk ke Universal Studio.
Hanya satu yang pasti.
Segala-galanya serba mahal di sini.
Nak beli coklat pun was-was.
Halal ke tidak.
Tapi lain kali aku nak datang lagi.
Melawat Universal Studio Singapura.



9 ulasan:

  1. akhirnyaaaa....


    pasport itu sudah pun dirasmikan ye doc!
    =)

    BalasPadam
  2. nak pegi make sure bukan time cuti sekolah..kalau tak x dpt main suma game..org ramai beratur..

    BalasPadam
  3. aYa,
    cuti sekolah belah mana?
    sini ke sana?
    cadang nak ke sana cuti sekolah ni...

    BalasPadam
  4. dulu dah merasa yg di gold coast, seronok!
    teringin nak pergi yg kat s'pore ni pulak, tapi budget lak ilek!
    kawan2 kata best :)

    BalasPadam
  5. tiket dah abes ke doc.. ehehe

    BalasPadam
  6. seronoknya...nak pi nanti la

    BalasPadam