Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

30 April 2011

Aku dan Maharaja Lawak


Anda peminat rancangan Maharaja Lawak?
Aku pernah cadang nak potong Astro Mustika tapi tak jadi.
Ini adalah sebabnya.
Walaupun AC Mizal Gelang tu membosankan,
Amir dan Jihan juga membosankan,
Kumpulan Balas dan Man juga membosankan,
dan banyak lawak2 bodoh, lucah, double meaning dan lawak tak jadi,
yang lain terutamanya Jozan dan Nabil masih boleh dimaafkan.
Jozan adalah peserta favorite aku.
Lawak2 mereka setiap minggu memang sentiasa ditunggu2.
Ada aje idea baru yang diketengahkan.
Masa minggu pertama, mereka kena kutuk habis dengan juri.
Masuk minggu kedua, ketiga dan keempat mereka memang pukul habis.
Lawak2 mereka cukup cerdik, mudah difahami, tiada kutuk-mengutuk,
tiada kata2 kesat dan juga kata2 lucah.
Mereka tak memaksa kita untuk ketawa.
Selepas minggu kelima,
aku confident sangat2 mereka akan menang.
Hanya Sepah dan Nabil yang menjadi saingan mereka.

3 ulasan:

  1. dapat follow kat you tube je.....Jozan dah ada follower,kalau dia buat tak lawak pun undian memang banyak kat dia,macam tu jugak Nabil dgn Sepah

    BalasPadam
  2. bonjoni,
    sampai jugak kau kat sini?
    welcome...

    BalasPadam
  3. jambu sekarang sedang mengaummmm.... :D

    BalasPadam