Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

21 Mei 2011

Aku dan Maharaja Lawak Minggu 8

Maharaja Lawak minggu ke 8.
Bagusnya ialah bila Amir dah takda.
Kalau tidak, menanah telinga aku dengar cerita dia.
Aku memang minat gila rancangan ini.
Hari2 tengok ulangan kat Astro Warna pun tak jemu2.
Begitu juga dengan anak2 aku.
Teringat kembali zaman Mawi kat Akademi Fantasia dulu.
Tiap2 malam minggu mesti kumpul ramai2 tengok konsert dia.
Juga pakat ramai2 mengundi dia.



Minggu ni dan minggu2 yang lepas,
Kumpulan Sepah memang tak menghampakan.
Lawak2 dia sentiasa original dan bermutu.
Takda lawak2 recycle atau cut and paste lawak2 yang lama2.
Mereka konsisten dan rasanya dia patut dan boleh jadi juara.
Begitu juga dengan kumpulan Jambu dan Jozan.



Peserta perseorangan tinggal Nabil seorang.
Nabil dah semakin merapu dan seperti kurang persediaan.
Ahmad Idham dah warning dia semalam.
Ada harapan tersingkir sebab minggu ini dia di bottom three.
Bagus kalau camtu.
Biar dia sedar dan ingat bahawa dia tu bukannya bagus sangat.



Selamat berhujung minggu.

2 ulasan:

  1. setuju. nabil dah makin merosot. dia kene berjaga-jaga.

    semalam punya lawak sepah n jozan terbaik. tak pasa2 kene eksesais segala otot perut sebab gelak tebahak-bahak!

    BalasPadam