Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

09 Jun 2011

Aku dan Musim Cuti Sekolah



Dah hampir 2 minggu anak2 tak bersekolah.
Cuti pertengahan semester gitu.
Tahun lepas aku ke Kelantan dan Terengganu.
Satu percutian yang sangat sangatlah bestnya.
Tapi tahun ini aku tak ke mana2.
Duduk kat klinik aje.



Anak2 bujang aku mintak balik kampung.
Mereka nak duduk rumah nenek mereka.
Ramai kawan dan boleh main sepuas hati katanya.
Musim cuti sekolah.
Klinik agak sunyi.
Tapi nak tak nak kena kerja jugak.
Walaupun bosan.
Baca blog kawan2, semua entri bercuti.
Bukak FB, banyak gambar2 kawan pergi bercuti.
Sedih.

5 ulasan:

  1. sempat lagi kalau nak pergi bercuti ni.. klu tak sempat pun boleh tunggu next cuti sekolah..

    BalasPadam
  2. saya pun tak bercuti bro..

    orang rumah baru bersalin..ekeke

    BalasPadam
  3. Doc, jgn sedih2. lps byr income tax banyak balance lagi yg lebih. walkie talkie pun dh beli tuh,nnt pakat2 la dgn geng MEOG Southern plan p bercuti :)

    BalasPadam
  4. Azira,

    Ada cadangan nak ke Kuantan.
    Ada juga ajak join MAG 2011 di Penang.
    Tapi Azira dan suami dah tak geng MEOG.
    Dah masuk geng lain.

    Sekarang main walkie talkie dengan anak2 ajelah.
    2 km sebelum sampai rumah,
    dah roger2 dulu.
    Tanya masak apa hari ini...

    BalasPadam
  5. Hahahhahaah~
    Suami ada gak bgth pasal event tu smua.tp blm tau lg blh join ke tidak. Tu ar..doc, racun pokjak suh ambik estima balik baru leh join MEOG kih..kih..

    kalau "tanya masak apa hari ini" tuh..
    bkn main dgn ank2 dah tp main dgn mak anak :P
    Sama la dengan yg dekat umah saya sorang tuh..pegi kedai mamak kt depan farmasi pun bwk walkie talkie..huhuhuh~

    Kemaruk dah..bahana MEOG..WT dan BB.

    BalasPadam