Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

09 Oktober 2011

Aku dan Nasi Lemak 2.0




Aku tak nak komen apa2 pasal Namewee.
Tapi aku suka tengok filem pertama arahan dia.
Nasi Lemak 2.0.
Filem Malaysia ala2 arwah Yasmin Ahmad.
Jalan cerita yang bagus.
Skrip yang bagus.
Watak2 dan karakter yang hidup daripada mula sampai habis.
Lagu2 dia pun sedap.
Aku paling suka tengok karakter Jaga daripada Nepal tu.
Banyak sindiran2 sinis kena tepat ke muka sendiri.
Anwar Ibrahim kena.
TNB pun kena juga.
Jangan tak tengok movie ini kerana Namewee.
Tengok movie ini kerana semangat muhibahnya.
Movie ini 10 kali lebih baik daripada Hantu Bonceng.


3 ulasan:

  1. bila la cerita ni masuk astro first, kalau masuk astro first, tak lama tu mesti masuk internet, so boleh la kami di oversea tgk,hihihi

    BalasPadam
  2. tak paham aku ada lagi orang melayu support pengarah anti melayu macam nih. terpikir, dengan keuntungan filem dia nih, entah bape banyak lah video anti melayu lain dia leh buat untuk kutuk bangsa kita. baru2 ni utusan dah kena. aduhai melayu..

    BalasPadam