Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

02 Januari 2012

Aku dan Pesakit Hari Ini


Ada satu pesakit bawak medical chit.
Kilang dia panel di klinik aku.
Setiap kali datang dia mesti mintak ubat yang baik.
Kali ini siap ada remark dalam medical chitnya.
Aku tak kata ubat aku kurang baik.
Tapi kalau kilang beri limit cuma 30 ringgit,
takkan aku nak bagi ubat2 yang original.
Boleh demam malaria tapioca aku nanti.
Patut2lah kan...

Selamat menyambut Tahun Baru kawan2.
Orang Johor tak ambik cuti Tahun Baru.
Jadi kenalah bekerja hari ini.


4 ulasan:

  1. Boleh saja nak bagi ubat2 yang baik bro, suruh patient top up lah..itu yg saya buat..

    BalasPadam
  2. haha..ini macam pun ada....

    BalasPadam
  3. orang johor ambik first day puasa kannn...
    laaagi best...

    BalasPadam
  4. selangor asyik-asyik cuti. penat asyik-asyik kene ganti kelas.

    BalasPadam