Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

11 Februari 2012

Aku dan iPhoneku


Hari ini genap sebulan.
Aku berpisah dengan iPhoneku.
Sebulan yang lalu,
aku hantar iPhone aku untuk servis di Blue Cube.
Dah sebulan masih belum balik lagi.
Kelmarin aku call Blue Cube.
Selepas beberapa kali,
baru dapat bercakap dengan pekerjanya.
Janji nak call balik tapi haram.
Semalam aku call lagi.
Selepas beberapa kali,
baru dapat bercakap dengan pekerjanya.
Dia suruh aku tunggu.
Dia check kat sistem.
Aku akan dapat iPhone baru katanya.
Singapore dah hantar barangnya.
Dan dalam perjalanan ke Kuala Lumpur.
Dalam seminggu lagi sampai ler...
Aku tanya,
Singapore- KL- JB pun kena tunggu seminggu ke?
Dia tak boleh nak jawab.
Minggu depan kalau tak sampai jugak,
aku 'bakar' kedai dia.
Bil kena bayar macam biasa.
Amaran berulang2 kali suruh bayar.
SMS juga email.
tapi after sales service macam @#$%^.




1 ulasan: