Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

22 April 2012

Aku dan Tudung Fareeda






Hobiku mengumpul alat permainan.
Hobi isteriku mengumpul tudung.


10 ulasan:

  1. mak aii..berapa byk dok ada ni?

    BalasPadam
  2. salam doktor..memang lari tajuk hari ni..biasanya doktor tulis..'aku dan pesakit hari ini'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pesakit semuanya OK hari ini.
      Jadi cerita pasal wife pulak.

      :)

      Padam
  3. doc gaji wife u hbs beli tudung fareeda je gamaknye.. huhuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak tanya harga.
      Tak nak ambik tahu.
      Hobi masing2.

      Saya suka kumpul mainan.
      Hobi saya.
      Harga?
      Wife pun jarang tanya.

      Kira adil kan?

      Padam
  4. ahahaha..betul jugak..hobi masing masing..
    hobi kita kumpul lens, kumpul body camera, wife tak bising2, so kita pun tak boleh nak bising kalau mereka kumpul tudung! ;)

    BalasPadam
  5. hobi kita pon kumpul lens, kumpul body camera...
    tak kumpul Fareeda...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wanita yang lain drp yang lain.
      Suami suka kumpul apa agaknya?

      Padam
  6. Cantiknya tudung2 ni... Sesuai dengan harganya yang mahal.

    BalasPadam