Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

25 Mei 2012

Aku dan MIB3


Man In Black 1.
Aku masuk panggung di Muar.
Masa tu passive call di Surgical Ward.
Tengok wayang dengan adik lelaki aku.
Nasib baik tak kena panggil dengan hospital.

Man In Black 2.
Aku masuk panggung juga.
Di Kulai.
Dengan wife. 
Masa tu mengandung anak sulung.
Tengok muka alien yg macam2.
Berdoa supaya tak 'kenan'.

Aku suka tengok MIB.
Ceritanya pelik dan mengarut.
Semua orang terkenal adalah Alien yang menyamar.
Lawak2nya sarkastik.
Pelakon2nya tiada mimik muka.
Semuanya poker face.
Gajet2 yang digunakan memang hebat.
Kalah cerita James Bond.



Cuti sekolah bermula hari ini.
Ramai saudara dan sahabat pergi ke Mekah.
Semoga selamat pergi dan kembali.
Kembali menjadi orang lebih beriman.
Bukannya seperti artis2 kita.
Balik Mekah langsung tiada beza.

Anak bungsu aku nak berkhatan malam ini.
Dia yang mintak.
Segan dengan kawan2 katanya.
Dikelasnya tinggal 2 orang yang belum berkhatan.
Termasuk dia.


6 ulasan:

  1. nak kena download nii.. ihiks

    salam jumaat abg doc tuu..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. saya tak buleh tgk alien2 or benda pelik2 mcm dlm cerita MIB tu,saya rasa nak muntah, hahaha

    BalasPadam