Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

26 September 2012

Aku Dah Upgrade Ke iOS 6


Kepada pengguna iPhone tegar,
dah mula kumpul duit untuk tukar ke iPhone 5?
Mungkin hujung tahun akan sampai ke sini.
Sementara itu,
dah upgrade sistem ke iOS 6?

Aku dah upgrade 2 hari lepas.
Tapi jenuh menunggu beb.
Kena upgrade MacBook dulu.
Lepas tu baru boleh upgrade ke iOS 6.
Kalau ada iPhone, iPad dan iPod lain nak kena upgrade,
semuanya kena ulang balik.
Pukul 4 pagi pun bangun untuk tengok progress.
Berbaloi ke tidak?
Ada perbezaan ke tidak?
Khabarnya ada ekstra 200 kemudahan baru.
Tapi aku tak nampak signifikannya.
Nak kena gali dalam2 untuk belajar dan fahamkan.

Anak2 dah mula cucuk jarum,
bila nak upgrade ke iPhone 5.
Masing2 dah berkira2 nak iPhone lama aku.

Baca ulasan selanjutnya di sini



4 ulasan:

  1. saya .. asyik sangkut je bila update..
    adakah kerana jail break saya itu..
    hmmphh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya belum keluar jel lagi.
      Tak berapa faham kelebihannya...

      Padam
  2. saya pun dah upgrade segala 'i' yang ada..
    tapi bak kata doktor, tak nampak sangat signifikannya..

    map dari apple adalah mengecewakan..google map lagi ok..
    apps youtube utk ipad belum ada.. nak tengok youtube kena go through browser..
    apps passbook belum support local lagi..

    secara umumnya, saya tak terpikir nak ada iphone5.. macam tak berapa best :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengah upgrade iPad ni.
      dah tunggu 2 jam.
      tak habis2 lagi loading...

      Padam