Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

28 Disember 2012

Aku dan Wordless Friday



Mula2 gila beli tudung.
Lepas tu gila jual tudung.
Sekarang gila buat tudung sendiri.
Semuanya melalui internet.
Tengokkan ajelah.


9 ulasan:

  1. Lepas ni boleh jadi tokey tudung, dgn jenama tersendiri..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak sampai tahap tu kot.
      Ni saja2 isi masa lapang.

      Padam
  2. hahahhaaaaa.....
    syabas!!
    manfaat kan time cuti-cuti ni!!

    nak oder bolehhhh../
    ;)

    BalasPadam
  3. fuyohhh 3 layer, dh matcham kek lapis pulakk.., ahhhks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini namanya tudung kek lapis.
      Tudung Paddle Pop pun ada.
      Warnanya macam aiskrim paddle pop.
      Berebut orang beli...

      Padam
  4. Saya sangat kagum. Memang betul2 gigih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak2 dah besar2.
      Kerja pun office hour sahaja.
      Jadi kenalah isi masa lapang.
      Jemu kalau asyik buat kerja2 rumah sahaja.

      Padam
  5. owh..saya pun nak order gak lah.....hehehe...
    baguslah...memang jimat pasni, your wife takyah ke fareeda lagi....

    BalasPadam