Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

02 Mac 2013

Aku di Sekolah Tun Fatimah


Bersiaran dari Kafeteria STF.
Free WiFi di sini.
( Lebih pantas daripada PortaWiFi di rumah. )
Melawat anak di asrama.
Layan sahaja kehendaknya.
Kena tunggu sampai pukul 6 pun takpa.
Janji dia tak minta nak keluar asrama.

Salam hujung minggu kawan2!

The Office

The Classroom

The corridor

Ex- Education Ministers

Herbs Garden

The Countdowns

5 ulasan:

  1. selamat berhujung minggu :)

    BalasPadam
  2. tempat yg sama saya pernah duduk dgn parents saya masa melawat adik kat sini...hihihih

    BalasPadam
  3. Er, yang count down home tu pasti memberi semangat kan...

    P/S : Dah ok dah dia yer Doc? Alhamdulillah.

    BalasPadam
  4. countdown home tu yang tak tahan, macam2, mesti ramai tak sabar nak balik umah kan

    BalasPadam