Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

31 Julai 2013

Aku dan Wordless Wednesday


Jumpa di FB.
Malaysia masih negara selamat?



8 ulasan:

  1. sekarang musim berita tembak menembak.....seremm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudahnya mereka dapat senjata.
      Dah macam kat US pulak.
      Saya pun nak kena ada satu kalau camtu.

      Padam
  2. Bila pengasas Arab Malaysian mati kena tembak, baru nak nampak "KESUNGGUHAN" kerajaan nak tangani isu ni,selama ni rakyat mengadu, "malaysia masih selamat", katanya..Ye la..selama ni yg kena tembak ialah nobody/rakyat marhein...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Malaysia masih selamat!
      Ayat klise utk menyedapkan hati.

      Padam
  3. wak pon selalu kena tembak speed trap kat hiway gituu..,uHHuuuu

    salam ramadhan abg doc tuu..,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Ramadhan wak!
      Juga Salam Syawal yg akan menjelang!

      Padam
  4. Setuju dengan DZ. Kalau setakat orang 'tak ada' semuanya tuding jari kat mangsa. Konon cari pasal dengan Along. Tapi high profil kes...tau pulak kelam kabut. Yang orang 'tak ada' tu, bukan high profil kan..? Di mata siapakah perbezaan darjat ini wujud sebenarnya.

    BalasPadam
  5. Biasalah bila negara dh maju, perangai pun maju gak huhuhu duk negara sendiri pun takut

    BalasPadam