Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

28 Ogos 2013

Aku dan Wordless Wednesday

Gambar 18SX.


Tapi ini bukan gambar lucah.



10 ulasan:

  1. Aduhai...mesti sakit. Kesiannya dia. Kalau amcam nie, kena sunatkan terus ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pilihan terbaik.
      Sunatkan aje.
      Jadi lain kali tak kena lagi.
      Sebab kulit dah takda.

      Padam
  2. alahaiiii.... kita yang tengok pon nyilu....

    kalau anak bujang saya tengok... mau dia tak mo pakai seluar ade zip...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Budak ni duduk taska.
      Lepas mandi dia urus diri sendiri.
      Kelam kabut nak pergi main.
      Panik gila penjaganya...

      Nyilu ke ngilu????

      Padam
  3. BTW Doc Zoul, ada tips tak camane nak lepaskan zip tu( without refer for sunat)...saya ada encountered 2 kes seingat saya kat klinik...terus refer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takda tips.
      Refer aje.

      Masa saya kerja kerajaan dulu,
      Saya spray dgn Lignocaine.
      Ada yang berjaya ada yg tidak.
      Kalau tidak, sunat aje...

      Padam
  4. doc..ari tu anak saya 7 tahun umur pon nyaris kena sbb die tak suka pakai seluar dalam..bila dah nyaris terkena langsung sekarang beringat nak paaki seluar dalam

    BalasPadam