Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

20 September 2013

Aku dah Upgrade ke iOS 7


iPhone 4S.
Handphone kesayanganku.
Dah hampir 2 tahun aku menggunakannya.
Aku tak akan tukar.
Aku tak akan pindah.
Aku suka kameranya.
Mudah sangat nak update Instagramku.

iPhone 4Sku.
Aku upgrade ke iOS 6 setahun yang lalu.
Tapi tak banyak sangat perbezaannya.
Semalam.
Aku upgrade ke iOS 7.
3 jam tunggu.
Dan akhirnya.
Kalau dulu aku suka iPhoneku.
Kini aku lebih2 lagi menyukainya


Skrinnya terasa lebih besar.
Warnanya lebih menyerlah.
Sistem kameranya lebih pelbagai.
Photo organizernya lebih kemas.
Boleh tengok ikut tahun.
Boleh cari ikut lokasi.
Boleh edit macam2.


Yang lain2 pun begitu juga.
Kelihatan lebih mudah dan simple.
Apa lagi kawan2,
beralihlah ke iPhone.

Salam hari Jumaat.

5 ulasan:

  1. Dah beberapa kali keluar masuk website apple store ni. iOS7 ni memang mengundang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut selera masing2.
      Ramai kata,
      barang2 Apple ni overpriced.
      tapi pada saya,
      ia setimpal dengan harganya.

      Padam
  2. tetap setia dengan blackberry, ntah la nape hahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah ke Indonesia?
      Ramai pengguna tegar BB ada di sana...

      Padam
  3. belum terbuka hati nak guna produk Apple..laptop/hp...sebab kat rumah/sedaramara semua geng Samsung..hahahaha...Tapi tgk la satu hari nanti

    BalasPadam