Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

04 Disember 2013

Aku dan Wordless Wednesday


Memandangkan cuaca yang tak mengizinkan,
kena tangguh lagi program Jom Melawat Terengganu.
Ada cadangan lain?




9 ulasan:

  1. ke utara lah doktor
    or ke negara seberang tambak tu
    hehe

    BalasPadam
  2. Setiap negeri ada speciality. Johor tu besar lagi tu kalau nak jelajah. Negeri2 utara pun ok juga... Tanah tinggi tak bagus untuk musim tengkujuh nie. Nak spesel, fly ke Sabah atau Sarawak la Doc. Macam saya, pergi Kuching, boleh naik cruise Sg Sarawak, boleh shopping pasu2, boleh shopping kek lapis, boleh tengok tarian dayak... Paling best, seafood muraaaahhh...hehehehe

    BalasPadam
  3. Jom melawat Sabah laa Doc, boleh pergi Kundasang, kaki gunung Kinabalu, kalau ada larat naik terus atas.

    BalasPadam
  4. Mmg kena cancel plan ke Pantai Timur...hahaha
    Saya pun jenuh memikirkan nakgi mana..

    BalasPadam
  5. gi umrah pon boleh abg doc.., aminn

    BalasPadam
  6. Doc,

    Naik MalindoAir, Senai ke Kota Kinabalu!

    BalasPadam
  7. musim hujan, blur la nak pi mana, saya ke kk isnin ini, harap cuaca menyebelahi kami, amin!
    ke melaka pun menarik!

    BalasPadam
  8. Jom layari blog sy
    http://doktorjourney.blogspot.com/

    BalasPadam