Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

15 Oktober 2014

Aku dan Wordless Wednesday


Cerita selanjutnya?
Di sini.


3 ulasan:

  1. Insya Allah...sikit je lagi tu..:)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah sket je lagi
    suami saya plak, last year dpt surat suh jelaskan kesemua pinjaman JPA dia, padahal, sebaik sahaja dia tamat belajar, dah report dan dah hantar surat ke JPA
    tak de langsung surat balas dari JPA
    tup tup last year dpt surat kena jelaskan kesemua jumlah pinjaman termasuk skali harga tiket kapal terbang
    alahaiiiii bila ke JPA, semuanya tak de rekod, bila kita buat rayuan, call dan cari pegawai, memanjang tak ada
    ntah la
    pilihan yang ada bayar ajelah
    dek memikirkan ramai lagi yang perlu duit tu utk belajar seperti kita dahulu

    BalasPadam
  3. Waaa...seronoknya tengok amaun baki tuuu...huhuhuhu. Saya punya banyak lagi..uwaaaa..... Itupun buat potongan gaji, so tak ada miss lagi setakat ni...

    BalasPadam