Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

12 November 2014

Aku dan Wordless Wednesday


" Ini betul2 kejadian, bukannya cobaaaan! "


9 ulasan:

  1. x mau bagi mc pun sampai mau ugut2 ke? dah x mo keja, berenti saja la. x perlu dah mc lepas tu

    BalasPadam
  2. Jadi pegawai perubatan sekarang tak semudah dulu
    Gara-gara tak dpt MC boleh jadi macam ini sekali.

    BalasPadam
  3. seriously?
    Mmg gila.
    Mmg kena report polis.
    Inilah ' work hazard' kita bro

    BalasPadam
  4. BTW, ni kes doktor lain atau Dr Zoul sendiri??

    BalasPadam
  5. Iyerlah Doc. Happenned to you ke? Now, Doc kena pasang bodyguard, so kena naikkan kos rawatan...hehehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini bukan kes saya.
      Ada doktor lain share di FB.
      Saya pun pernah beberapa kali kena ugut camni.
      Cuma rasanya tak sampai nak libatkan polis lagi.

      Padam
  6. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam
  7. Doc,

    Patient tu belum bertemu BUKU dengan RUAS - setahun lepas ada penyamun kena belasah bila dia menyamar jadi patient dan cuba samun klinik. Dia masuk jumpa doktor dan terus keluarkan parang dalam baju. Tapi dia tak tahu, rupanya doktor tu pakar kungfu. Penyamun tu pula yang kena belasah kaw2 sampai lari tak cukup tanah - parang dia yang jatuh pun dia tak sempat ambil! Ambik kau....

    BalasPadam