Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

03 Mac 2016

Aku dan Apa Yang Viral Hari Ini


Bacalah kisah ini.
Banyak yang boleh dipelajari di sini.



Laman sosial.
Ada keburukannya.
Menjadi santau moden.
Teruk klinik ini kena.
Teruk doktor ini kena.
Agak susah nak bina semula reputasi yang tercalar.



Laman sosial.
Ada juga kebaikannya.
Berduyun-duyun komen positif untuk doktor diklinik ini.
Dan rasanya boleh dapat anugerah.
The best doctor in town!







5 ulasan:

  1. yang viral kedua tu memang murnilah hati doktor tu..
    selama saya gi klinik bawa anak2 belum lagi jumpa doktor yang tidak menjalankan tanggungjawab dengan baik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Doktor adalah manusia biasa juga
      Sama seperti mana-mana profesional,
      Ada juga beberapa titik nila yang akan merosakkan susu sebelanga.

      Padam
  2. InsyaAllah murah rezeki Klinik Murni. Dah ada review baik memang akan tambahkan pelanggan. Makchaq sejak dulu selalu bergantung pada review dan recommendation.

    BalasPadam
  3. Klinik Murni ni kakak pun tahu memang tip-top doktornya. Family kakak pun suka
    Berhemah, sangat sopan dan soft-spoken.

    BalasPadam
  4. salam bro.mungkin selepas ini ada laman mcm tripadvisor,agoda,tvago utk gp pula.hohoho

    BalasPadam