Aku dan Statistik

Aku dan Cerita-Cerita Lama:

Kata Carian

04 Mei 2016

Aku dan Wordless Wednesday


sumber: FB


4 ulasan:

  1. Doc Zul,
    Ada police report oleh Puan Hatijah tu bahawa bukan dia yang buat surat tu.
    Apa-apa hal, kita tunggu dan tengok je lah.
    Dulu pun saya was-was dengan mereka ni (walaupun pusat tu dekat dengan rumah famili saya), banyak bercerita pasal silat ghaib lah, kuasa penyembuhan burung cenderawasih lah (walaupun burung tu dah mati)...

    BalasPadam
  2. Dengar jugak hajah tu menafikan isi ssurat tu.. mungkin ada orang nak menangguk di air keroh kot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap2 begitulah.
      Fitnah akhir zaman.

      Padam